Nicolai Howalt


Nicolai Howalt (f. 1970) fotografiske arbejde strækker sig over det dokumentariske, konceptuelle og videnskabelige felt. Howalt er optaget af dualitet, forbindelser og modsætninger. Ofte i en relation til historisk naturvidenskab og selvom eksistentielle spørgsmål som liv conta død, ofte figurerer som et aspekt i arbejdet, ses dette som en del af en igangværende undersøgelse af selve livet, dets skrøbelighed og forgængelighed. Altid som en kunstnerisk undersøgelse, hvor processen spiller den afgørende rolle og betydningen søges hinsides det faktuelle.

Nicolai Howalt bor og arbejder i København.Astrid Kruse Jensen


Astrid Kruse Jensen (f. 1975) er fotografisk visuel kunstner. Hun studerede på Gerrit Rietveld Academie i Holland og Glasgow School of Art. I sine værker udforsker hun grænselandet mellem det tilsyneladende og det skjulte og mellem den virkelige og imaginære.

Astrid Krusen Jensen er blevet nomineret til flere priser, og i 2008 modtog Niels Wessel Bagge’s Fondens Kunstpris. Hun er en regelmæssig modtager af stipendier fra Danmarks Kunstfond. Kruse Jensen har haft solo-udstilling i Danmark, Frankrig, Tyskland, Holland, Indien og flere gruppearrangementer i Europa, USA, Canda, Rusland og Kina.

Astrid Kruse Jensen bor og arbejder i København.Per Morten Abrahamsen


I mere end 27 år har Per Morten Abrahamsen (f. 1957) været i den absolutte forkant af dansk fotografi. Abrahamsen er kendt som en mester af iscenesatte portrætter, og er skaberen af ikoniske og udbredte billeder af Lars von Trier, Bjarne Riis, Nicolai Coster Waldau, Mærsk McKinney og mange andre, og har opbygget sig et navn på hans evne til at oversætte ofte spektakulære ideer til billeder, der er i stand til at fange både øjet og beskuerens fantasi.

I løbet af sin karriere har Per Morten gennemført en lang række af kommercielle projekter herunder redaktionelt og online indhold, internationale reklamekampagner, albumcover, teater- og danseprojekter samt corporate art dekoration.

Per Morten Abrahamsen bor og arbejder i København.Joakim Eskildsen


Joakim Eskildsen (f. 1971) uddannet med Royal Court-fotografen Fru Rigmor Mydtskov og uddannet på Kunst- og Designuniversitetet i Helsinki, hvor han lærte kunsthåndværkernes håndværk med Jyrki Parantainen og Pentti Sammallahti.

I 2005 begyndte Eskildsen at fotografere sine umiddelbare omgivelser, et behov han fik efter mange års rejser. Det startede ret ubevidst, men udviklede sig senere som en slags dogme, at fotografere i gå afstand fra hans hjem – et studie i årstiderne og lyset.

Han samarbejder ofte om projekter med forfatter Cia Rinne, og hans publikationer omfatter Nordic Signs (1995), Bluetide (1997), iChickenMoon (1999), porteføljen al-Madina (i samarbejde med Kristoffer Albrecht og Pentti Sammallahti 2002) Roma-rejsen (Steidl 2007). Han arbejder i øjeblikket på tre fotografiske bogprojekter og udstillinger, amerikanske realiteter, cubanske evolution og hjemmearbejder. 

Joakim Eskildsen bor og arbejder i Berlin.